Iedere nieuwe dag staat gelijk aan honderden nieuwe kansen.

Je hebt ambitie, lef en zit vol ideeën. Je probeert, leert, springt duizendmaal in het diepe: je bent een ondernemer. Iedere nieuwe dag staat gelijk aan honderden nieuwe kansen. Je wilt je onderneming groter, beter en mooier maken. Je wilt groeien. Persoonlijk, economisch én bedrijfsmatig. Toch krijg je bij de bank de financiering van je bedrijfspand niet rond.

OON faciliteert groei

Hoe ambitieus en creatief je als ondernemer ook bent, het verkrijgen van vastgoedfinanciering voor je bedrijfspand is nu eenmaal niet eenvoudig. Banken financieren nauwelijks commercieel vastgoed.

Gelukkig is er OON. OON brengt ondernemerschap en vermogen samen. Door het contact tussen ambitieuze ondernemers en investeerders te faciliteren, creëren we een slimme vorm van vastgoedfinanciering.

Zo werkt OON

Hoe dat werkt? Heel simpel: niet de bank, maar een investeerder verstrekt aan jou als ondernemer een zakelijke hypothecaire lening voor de (her)financiering van je bedrijfspand. Wij brengen jouw financieringsaanvraag onder de aandacht bij ons netwerk van betrouwbare investeerders. Heeft een investeerder interesse? Dan financier jij uit eigen middelen ten minste 30% van de waarde van het pand en een investeerder uit ons netwerk stelt, voor het restantbedrag, een deel van zijn vermogen beschikbaar. De rente die jij betaalt voor de investering bedraagt 5,75% tot 7,25%. Met behulp van dit schappelijke rentepercentage zorgen we op een verantwoorde manier voor nieuwe kansen, waarbij jouw droom het vertrekpunt vormt.

Bekijk het OON stappenplan Download de brochure

OON is er voor ondernemers

Krijg je bij de bank enkel nul op rekest? Dan is vastgoedfinanciering via OON het perfecte alternatief voor jouw ambities. We faciliteren de groei van jouw bedrijf, door:

  • Te luisteren naar je plannen en ambities in plaats van enkel af te gaan op koude cijfers.
  • Te adviseren over het bedrag dat je idealiter financiert.
  • Te helpen bij het op orde krijgen van je financieringsaanvraag.
  • De administratieve rompslomp voor je te verzorgen*.
  • Jou de kans te geven om onze kennis en expertise en ons netwerk optimaal te benutten.
  • De financiering van je bedrijfspand goed te regelen.
Kom ik in aanmerking

*Wij verzorgen de aanvraag en administratieve rompslomp; jij betaalt de kosten voor de taxatie van het bedrijfspand, de notaris en (eventueel) de makelaar.

OON ondernemersinspiratie

Ambitieuze ondernemers moet je motiveren en stimuleren, zo vinden we bij OON. Wij willen het ondernemersklimaat in Nederland een beetje beter maken. Dat doen we met een slimme vorm van vastgoedfinanciering, maar ook door je te inspireren met tips, trics en verhalen van andere succesvolle ondernemers.

Investeren met zekerheden

Bestaat er 100% financiële zekerheid bij het investeren van uw vermogen? Dit antwoord is nee. Er zijn geen investeringsmogelijkheden waarbij uw ingezet vermogen zonder risico rendeert. Wel zijn er risicovolle en minder risicovolle investeringen. U kunt ervan uitgaan hoe hoger het rendement, hoe hoger het financieel risico.

Lees verder