Kennis maken met de nieuwe intermediairsregeling? Bel ons op 085 - 077 0100

2020; een mooi jaar. 2021; een nieuw jaar, nieuwe kansen.

Het jaar 2020 was voor @OON het eerste volledige jaar van ons bestaan. Voor ons is 2020 omgevlogen. Het begon met een verhuizing naar ons nieuw kantoor aan de Damsterdiep 9 in Groningen. Helaas hebben we door Corona ons mooie pand te weinig kunnen laten zien. We hebben voor investeerders-, intermediairs- en ondernemers de voorlichtingsavonden moeten annuleren, maar we hopen dat we deze initiatieven zo snel mogelijk weer kunnen organiseren.

We hebben – met inachtneming van de nodige maatregelen – het afgelopen jaar toch veel mensen leren kennen en kunnen toevoegen aan ons netwerk. Mensen die enthousiast zijn geworden over onze werkwijze op basis van vertrouwen, transparantie en met het motto: delen is vermenigvuldigen. Altijd zijn wij op zoek naar een win-win situaties voor alle partijen met betrekking tot het verstrekken van zakelijke vastgoedfinancieringen. Vanuit ons netwerk krijgen wij te horen dat we ons nadrukkelijke positief onderscheiden van de huidige aanbieders.

Wij hebben ons netwerk het afgelopen jaar mogen uitbreiden met ambitieuze ondernemers, investeerders, intermediairs, projectontwikkelaars en makelaars. In 2020 hebben we hard aan de weg getimmerd en dat blijven we in 2021 doen. Daarnaast blijven we ook vechten voor ambitieuze ondernemers die elders geen vastgoedfinanciering voor elkaar kunnen krijgen.

In het derde kwartaal van 2020 hebben we onze nieuwe intermediairsregeling geïntroduceerd. De intermediairsregeling is vormgegeven aan de hand van onze motto. Het belangrijkste uitgangspunt is voor ons het tot in stand brengen van een financiering aan de ondernemer. Dit is voor ons belangrijker dan een volledige vergoeding in rekening te brengen. Om deze reden delen wij onze vergoeding met de intermediair. Deze lucratieve intermediairsregeling sluit volledig aan binnen de behoefte van de huidige markt. De regeling is open, transparant en eerlijk voor de ondernemer.

Wil je als intermediair meer weten over de nieuwe regeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We wensen ieder een gelukkig, gezond en succesvol 2021!

Samen maken we er weer een mooi jaar van.