Vandaag verzekerd van een goed leven morgen.

Om vandaag verzekerd te zijn van een goed leven morgen, is het slim om je geld in beweging te brengen. Je kunt je vermogen laten groeien door te investeren in aandelen of fondsen, maar dat is niet altijd veilig en allesbehalve voorspelbaar. Bovendien bieden concepten als peer-to-peer leningen en crowdfunding onvoldoende zekerheid.

Vermogen & ondernemerschap

OON biedt een veilige en slimme vorm van vastgoedfinanciering, door vermogen en ondernemerschap samen te brengen. We brengen jou in contact met ambitieuze ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Daardoor krijg je de kans om vastgoed te financieren dat normaliter niet toegankelijk zou zijn. Doordat je investeerder bent en geen eigenaar van het pand wordt, heb je niet te maken met beheer- en onderhoudskosten of belastingen, iets dat je als pandeigenaar wel hebt. Bovendien ben je verzekerd van kapitaalbehoud en een aantrekkelijk rendement op een veilige investering.

Investeren in zekerheid

Investeren via OON is investeren in zekerheid. Zo laten we niet zomaar iedere kapitaalbehoeftige ondernemer toe. Bovendien doen we, voordat we een object ter financiering aanbieden, de G-check:

Gebied

Waar staat het object en wat zijn de kenmerken van het gebied? Optioneel en indien relevant onderzoeken we ook welke (bouw)plannen de gemeente in de nabije omgeving geeft en welke ontwikkelingen we kunnen verwachten met betrekking tot de economische waarde van de panden in dit gebied.

Gebouw

Wat is de waarde van het gebouw? Hoe is de bouwkundige staat? En, indien relevant, wat is de installatietechnische staat van het bedrijfspand? We taxeren het pand zowel op onderhandse vrije verkoopwaarde, alsook op executiewaarde en herbouwwaarde. Deze uitgebreide taxatie resulteert in een degelijke analyse, waarin de marktconformiteit van het object én die van referentieobjecten is opgenomen.

Gebruiker

Niet alleen het gebouw en de omgeving, maar ook de ambities en doelstellingen van de ondernemer nemen we onder de loep. Met behulp van de OON-proof check controleren we of de ondernemer een betrouwbare partij is. Omdat we nieuwe kansen willen creëren, kijken we niet alleen naar de koude cijfers, maar ook en juist naar de potentie van de ondernemer.

Zo werkt OON

Hoe investeren bij OON werkt? Heel simpel: als je contact opneemt met OON, vertellen we je meer over het beschikbare aanbod. Als investeerder krijg je van ons alle informatie over de investering, evenals de benodigde financiering. Jij kunt ervan uitgaan dat de ondernemer ten minste 30% van het bedrijfspand zelf financiert. Wekt een financieringsaanvraag jouw interesse? Dan kun je deze claimen. Vervolgens gaan de mensen van OON aan de slag om de financiering van A tot Z te regelen. Daarbij nemen we de administratie volledig uit handen – van het innen van rente en aflossing tot het maken van de jaaropgaves. Het enige dat jij hoeft te doen is een handtekening zetten bij de notaris, zodat de investering op je eigen (bedrijfs)naam komt te staan en je daarmee alle regie over de investering behoudt. Meer weten?

Bekijk het OON stappenplan Download de brochure

OON is er voor investeerders

Wil je op een verantwoorde en veilige manier investeren in commercieel vastgoed? OON is er voor investeerders in heel Nederland. We creëren nieuwe kansen voor vastgoedinvesteringen en faciliteren de groei van jouw vermogen, door:

  • Een vast rendement van 5,35% tot 6,85% op een investering met een laag risico
  • Gegarandeerd het eerste recht van hypotheek op het te financieren bedrijfspand
  • Commercieel vastgoed grondig te onderzoeken op de drie G’s: gebied, gebruiker en gebouw
  • Maatwerk adviezen, afgestemd op jouw situatie
  • De volledige administratie voor je te verzorgen
  • Actief op zoek te gaan naar een nieuwe investeerder op het moment dat je jouw investering weer liquide wilt maken
  • Je vastgoedinvestering veilig en met de grootste zorg te regelen en te faciliteren
Kan ik ook investeren?