Ruimte voor ondernemerschap én veilig investeren in vastgoed.

Als intermediair behartig je de belangen van je klanten zo goed als je kunt; of je nu notaris, makelaar, hypotheekadviseur, projectontwikkelaar, accountant of vermogensbeheerder bent. Je geeft hoogwaardige adviezen, attendeert je klanten op kansen en behoedt hen voor ondoordachte of onveilige keuzes. Investeren in vastgoed is al decennialang een betrouwbare vorm van beleggen.

Toch is ook de vastgoedmarkt niet meer wat het geweest is. Banken financieren bijna geen commercieel vastgoed en vastgoedbeleggingen worden riskanter. Gelukkig is er OON. OON biedt een rendabele vorm van vastgoedfinanciering, die zowel ondernemers als investeerders de kans geeft om te groeien.

OON biedt kansen én zekerheden

OON brengt ambitieuze ondernemers in contact met vooruitstrevende investeerders. Samen creëren we een omgeving waarin ambitie, ondernemerschap en lef de ruimte krijgen en waar vermogen op een veilige manier rendeert. Heb je klanten die op zoek zijn naar financiering van hun bedrijfspand? OON brengt jou en je klant in contact met haar netwerk van investeerders. Of wellicht vertegenwoordig je de belangen van een investeerder? In dat geval spelen veiligheid, een aantrekkelijk rendement en de mogelijkheid om risico’s te spreiden een belangrijke rol – drie voorwaarden die OON voor investeerders weet te waarborgen.

Voor welke intermediairs is OON interessant?

 • Accountants en banken die de belangen behartigen van ondernemers die hun pand willen (her)financieren en /of geïnteresseerd zijn in een veilige en rendabele investeringsvorm.
 • Hypotheekadviseurs en makelaars die ondernemers begeleiden in het aankoopproces van commercieel vastgoed, maar voor wie de financiering ervan een probleem is.
 • Projectontwikkelaars die commercieel onroerend goed ontwikkelen en te maken hebben met een kopende partij die de financiering niet rond krijgt.
 • Vermogensbeheerders, op zoek naar alternatieve investeringsvormen die veiligheid en zekerheid bieden, maar ook een aantrekkelijk rendement. Bovendien biedt OON nieuwe vormen van risicospreiding.
 • Notarissen die het vermogen van klanten beheren of beschermen.

Ben je intermediair en wil je weten hoe OON groei realiseert voor jou en je klanten? Maak kennis met OON en onze interessante intermediairsregeling.

Neem contact op Brochure OON

De voordelen van OON

Bij OON streven we naar een beter ondernemersklimaat en veilige investeringen. Door twee partijen samen te brengen, faciliteren we groei. Zowel voor de ondernemer als voor de investeerder. De voordelen voor beide partijen op een rij.

Voordelen ondernemers

 • Nieuwe kansen voor de aankoop van een bedrijfspand of een zakelijk te verhuren pand, zoals een woonhuis
 • Veilige en vertrouwde vorm van vastgoedfinanciering
 • Ruimte voor groei, doordat OON niet alleen kijkt naar koude cijfers, maar ook naar de ondernemer achter het bedrijf
 • Uitgebreid netwerk van investeerders, maatwerk advies en uitgebreide kennis van vastgoedfinanciering
 • De administratie van je klant van A tot Z geregeld
Bekijk OON stappenplan voor ondernemers

Voordelen investeerders

 • Een vast rendement van 5,35% tot 6,85% op een investering met een laag risico
 • Gegarandeerd het eerste recht van hypotheek op het te financieren bedrijfspand
 • Commercieel vastgoed wordt grondig onderzocht op de drie G’s: gebied, gebruiker en gebouw
 • OON neemt alle administratieve werkzaamheden uit handen
 • OON zoekt actief naar andere investeerders als je het vermogen weer liquide wilt maken
 • Een veilige vastgoedinvestering met de grootste zorg geregeld en gefaciliteerd
Bekijk het stappenplan voor investeerders

Investeren met zekerheden

Bestaat er 100% financiële zekerheid bij het investeren van uw vermogen? Dit antwoord is nee. Er zijn geen investeringsmogelijkheden waarbij uw ingezet vermogen zonder risico rendeert. Wel zijn er risicovolle en minder risicovolle investeringen. U kunt ervan uitgaan hoe hoger het rendement, hoe hoger het financieel risico.

Lees verder