Wij brengen vermogen en ondernemerschap samen.

OON is facilitator en accelerator van groei. Wij brengen vermogen en ondernemerschap samen en creëren zodoende een slimme vorm van zakelijke vastgoedfinanciering. Door verder te kijken en anders te denken, vergroten we de kansen van ondernemers en investeerders. Vanuit het principe ‘delen is vermenigvuldigen’ creëren we samen een omgeving waarin ambitie, ondernemerschap en lef de ruimte krijgen en waarin vermogen op een veilige manier rendeert. Op die manier verwezenlijken we ons doel: een beter en gezonder ondernemersklimaat.

OON faciliteert eigenaarschap

OON is een verbastering van het Engelse woord own, dat zowel eigen als bezit betekent. Het bezitten van vastgoed biedt kansen voor groei, zowel voor de ondernemer als de investeerder. OON faciliteert dit eigenaarschap. Dat doen we door contact tussen ondernemer en investeerder te initiëren en te faciliteren, door vanuit onze expertises grondig vooronderzoek te doen naar de drie G’s (gebied, gebruiker & gebouw) en door alle administratieve werkzaamheden met betrekking tot de financiering en investering te verzorgen. Daarnaast is OON fonetisch gezien natuurlijk het omgekeerde van NO; een woord dat ondernemers naar onze smaak teveel horen als zij financiering aanvragen voor hun bedrijfspand. OON weet die NO voor veel ondernemers letterlijk en figuurlijk om te draaien naar een positieve respons op de aanvraag.

Zo doen we dingen

In onze werkwijze, vinden we de volgende dingen belangrijk:

  • We zijn eerlijk en oprecht. OON legt je graag uit hoe vastgoedfinanciering werkt en hoe het in jouw voordeel kan werken. Daarom nemen we de tijd om je uit te leggen hoe het zit. We zijn eerlijk en duidelijk over de kansen die we voor je zien en draaien nooit om de hete brei heen. We vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, zodat we maatwerk kunnen leveren en kansen kunnen creëren waarmee jij écht groei kunt realiseren; of dat nu in je bedrijf of in vermogen is.
  • We zijn doortastend en daadkrachtig. Bij OON houden we van doorpakken. Om de beste match te realiseren tussen ondernemer en investeerder, leren we je eerst beter kennen. We willen weten wie je bent, wat je drijft en wat je wensen en ambities zijn. Als we jouw situatie door en door kennen, gaan we aan de slag. Met het doel duidelijk voor ogen, creëren we nieuwe kansen en doen we er alles aan om de financiering of investering voor jou te regelen.
  • We werken op basis van gelijkwaardigheid. Delen is vermenigvuldigen en kan alleen als je werkt op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen. Als die basis er niet is, gaan we niet samenwerken. We nemen bij OON iedere aanvraag serieus, leren iedere ondernemer en investeerder goed kennen en geven snel en duidelijk aan welke kansen we voor je zien.

Team

Met een enthousiast team van betrokken adviseurs faciliteren we groei voor ondernemers en investeerders. We stellen de mensen van OON graag aan je voor:

Matthijs Venema

Nauwkeurig, betrouwbaar en integer, het zijn eigenschappen waarvan je hoopt dat je accountant ze heeft. In het geval van Matthijs zit dat wel goed. Als een van de oprichters en eigenaren van OON is Matthijs medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en (eind)verantwoordelijk voor de financiële en administratieve adviezen en werkzaamheden van OON. Dit is de man die de door ondernemers aangeleverde informatie beoordeelt. Hij is een ster in het beoordelen van ratio’s en weet dan ook al heel gauw of een samenwerking zinvol is.  Met de grootste zorgt stuurt Matthijs het administratieve team aan en staat hij altijd klaar voor klanten die zijn hulp of advies nodig hebben.

Voordat Matthijs startte met OON, werkte hij fulltime in en aan zijn eigen financieel advies- en administratiekantoor. Dit bedrijf is inmiddels een dochteronderneming geworden van OON, zodat we onze klanten ook kunnen ontlasten van en adviseren over hun financiële administratie.

Advies van Matthijs?

Mail hem op matthijs.venema@oon.nl of bel Matthijs op 085 077 0100

Christiaan Baas

Hard op de inhoud, zacht op de relatie; Christiaan is een rasechte ondernemer. Met een verleden als zelfstandig interim-manager, projectmanager en adviseur heeft hij veel kennis en expertise van financiën, bedrijfsvoering en ondernemen. Als medeoprichter en eigenaar is Christiaan medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Daarnaast pakt hij de sales en marketing van OON op. Zijn meerwaarde? Een positief kritische houding en oog voor (de belangen van) verschillende betrokken partijen. Christiaan doorziet pijlsnel de dynamiek van een organisatie en begrijpt de onderlinge wisselwerking tussen mensen als geen ander. Daardoor is hij in staat om onze klanten zowel op financieel als bedrijfskundig vlak advies te geven.

Sparren met Christiaan?

Dat kan via christiaan.baas@oon.nl of via 085 077 0100