Facilitator & accelerator van groei

Het gedachtegoed van OON

Bij OON creëren we nieuwe kansen voor de financiering van zakelijk vastgoed. Door verder te kijken en anders te denken, vergroten we de keuzevrijheid van ondernemers en investeerders. Vanuit het principe ‘delen is vermenigvuldigen’ ontwikkelen we een omgeving waarin ambitie, ondernemerschap en lef de ruimte krijgen en waarin vermogen op een veilige manier rendeert. Hoe we dat doen? We vertellen het je graag.

Facilitator & accelerator van groei

Bij OON vinden we dat ondernemerschap en ambitie de ruimte moet krijgen. Wij zijn facilitator en accelerator van groei. Door de dromen en ideeën van ambitieuze ondernemers als uitgangspunt te nemen en die te koppelen aan vooruitstrevende investeerders, ontstond een nieuwe vorm van vastgoedfinanciering. OON fungeert daarbij als facilitator. Enerzijds maken we financiering mogelijk voor de ondernemer. Anderzijds bieden we investeerders toegang tot vastgoed dat voorheen niet of lastig te bereiken was. Daarmee zorgen we voor een win-winsituatie voor zowel ondernemer als investeerder. OON faciliteert het contact, onderzoekt de situatie gedegen en regelt alle administratieve zaken rondom de financiering. Samenwerken met OON betekent vooruitgang, nieuwe kansen en nieuwe energie.

Zo doen we dat

Samenwerken met OON betekent weten waar je aan toe bent. Wat je van ons mag verwachten:

  • We zijn eerlijk. We leggen je uit hoe het zit, zijn duidelijk over de kansen en onmogelijkheden en draaien niet om de hete brei heen. Jij weet precies wat je mag verwachten en waar je rekening mee moet houden.
  • We zijn daadkrachtig. Ondernemers die bij ons aankloppen hebben vaak al een behoorlijke zoektocht naar financiering achter de rug. Daarom gaan we, nadat een uitgebreide kennismaking, direct over tot actie. Voor ondernemers zoeken we proactief in ons netwerk van investeerders. Voor investeerders verzorgen we het meest aantrekkelijke rendement, rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • We werken op basis van gelijkwaardigheid. Delen is vermenigvuldigen, maar werkt alleen als je werkt op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen. Die gelijkwaardigheid is voor ons dusdanig belangrijk dat we geen samenwerking aangaan als die basis er niet is.

Met deze drie uitgangspunten in het achterhoofd, maken we groei mogelijk voor zowel investeerder als ondernemer. Vastgoedfinanciering via OON resulteert voor ondernemers in ruimte om te ondernemen – en daarmee kansen voor bedrijfsgroei. Voor investeerders creëren we een nieuwe, veilige vorm van beleggen en een aantrekkelijk rendement, waardoor vermogen de kans krijgt om te groeien.

Geïnspireerd door het gedachtegoed van OON? En wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!