OON helpt u met investeren

Investeren met zekerheden

Bestaat er 100% financiële zekerheid bij het investeren van uw vermogen? Dit antwoord is nee. Er zijn geen investeringsmogelijkheden waarbij uw ingezet vermogen zonder risico rendeert. Wel zijn er risicovolle en minder risicovolle investeringen. U kunt ervan uitgaan hoe hoger het rendement, hoe hoger het financieel risico.

Om dit risico te spreiden kunt u ervoor kiezen om uw vermogen in verschillende mogelijkheden te investeren. Zo kunt u uw geld investeren in aandelen, aandelenfondsen, obligaties, crowdfunding, cryptovaluta en in vele andere mogelijkheden. Uiteraard zitten hierin verschillende risico’s en verschillende rendementen. Zo kan bijvoorbeeld een aandeel op het ene moment zeer goed renderen en op het andere moment bent u uw rendement of nog erger een deel van uw inleg kwijt.

Een andere optie is dat u een zakelijke hypothecaire financiering gaat verstrekken aan een ondernemer met een eigen pand. De ondernemer zoekt een financiering om het pand te kunnen aanschaffen/herfinancieren. Op dat moment krijgt u de mogelijkheid om uw geld te gaan investeren en een zakelijke hypothecaire financiering – met het eerste recht van hypotheek – te verstrekken aan de ondernemer. Dit is een win-win situatie. De te betalen rente en aflossing worden vooraf vastgesteld. Hiermee ontvangt u maandelijks een vast en interessant rendement op uw vermogen.

U vraagt zich vast af; is dit wel investeren met zekerheid? Dat antwoord is ook nee, maar we kunnen u wel een grote mate van zekerheid bieden. De ondernemer kan niet de volledige marktwaarde van het pand financieren. Dat geeft u, als investeerder, een veilig gevoel. Mocht de rente en aflossing onverhoopt niet betaald worden, dan heeft u altijd het eerste recht van hypotheek op het pand. Dat houdt in dat u in het uiterste geval eigenaar wordt van het pand. Als u ervoor kiest om het pand te verkopen, krijgt u uw inleg weer terug. Daarbij heeft u een grote mate van zekerheid over uw inleg met een leuk rendement.

OON krijgt uit het hele land financieringsaanvragen aangeboden. Wij komen graag met u in contact om samen eens te kijken naar de kansen die uw vermogen biedt. Samen zoeken we graag met u naar een investering met grote zekerheid. Vooraf duidelijkheid over uw nettorendement waarbij OON alle administratieve werkzaamheden voor u verricht en u daarmee volledig ontzorgt.