OON is duidelijk, eerlijk en transparant

Let op de tarieven van de dienstverlener bij het aangaan van een vastgoedfinanciering!

Een nieuwe trend als investeerder is om een zakelijke hypothecaire financiering te verstrekken aan een ondernemer. Dit kan je zelf regelen, maar wellicht weet je niet hoe je dat moet aanpakken. Anderzijds zijn er ook ondernemers die een zakelijke hypothecaire financiering zoeken, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

In Nederland zijn er diverse partijen die deze dienstverlening aanbieden en ondernemers met een investeerder koppelen, waaronder OON. Bij het zoeken van een dienstverlener is vertrouwen van groot belang. Daarnaast zijn de tarieven voor het aangaan van een financiering belangrijk. Dat wil zeggen: hoe hoog is de afsluitprovisie voor de ondernemer die een financiering zoekt? En welke bijkomende kosten worden in rekening gebracht gedurende de looptijd van de financiering? Er zit namelijk verschil in de tarieven tussen de dienstverleners. Als ondernemer betaal je bij sommige dienstverleners, naast de afsluitprovisie, ook nog een maandelijkse vergoeding.

OON verricht, na het aangaan van de financiering, alleen nog werkzaamheden voor de investeerder. Daarom worden er door OON geen overige kosten in rekening gebracht bij de ondernemer. Wij zijn van mening dat we geen “twee heren kunnen dienen”. Let hier goed op als je een financiering aangaat!

OON vraag wel een maandelijkse administratievergoeding bij de investeerder voor het incasseren en het doorstorten van de rente, aflossing en, indien noodzakelijk, om het incassotraject te starten. De administratievergoeding wordt vooraf gecommuniceerd. Op deze manier kent een investeerder vooraf de tarieven van OON en zijn wij eerlijk, duidelijk en transparant. Niet alleen over onze werkwijze, maar ook over onze tarieven.