Ondernemerschap, ambitie en lef moeten de ruimte krijgen.

OON schittert in Hattrick Magazine

Dat OON inspringt op een behoefte in de markt wordt vanuit diverse hoeken bevestigd. Na het Dagblad van het Noorden, besteedt nu ook De Hattrick, het ledenmagazine van de Business Club van FC Groningen, aandacht aan ons slimme concept voor zakelijke vastgoedfinanciering. Bekijk het artikel hier of lees verder onder de afbeelding.

OON faciliteert groei door vermogen en ondernemerschap samen te brengen

Verder kijken, anders denken: als ondernemer sta je continu op scherp. Iedere nieuwe dag staat gelijk aan tientallen nieuwe kansen. Toch is het niet altijd eenvoudig voldoende kapitaal aan te trekken voor de financiering van die kansen. Doordat banken nauwelijks nog commercieel vastgoed financieren, schuiven veel ondernemers hun plannen voor uitbreiding, (her)financiering of verhuizing op de lange baan. Zonde, vinden wij van OON. Want ondernemerschap, ambitie en lef moeten de ruimte krijgen. Daarom ontwikkelden we een platform voor zakelijke vastgoedfinanciering, waar investeerders het zakelijk vastgoed van ondernemers financieren. Zo ontstaat ruimte voor groei.

Jouw droom is ons vertrekpunt

OON brengt vermogen en ondernemerschap samen. Onze alternatieve vorm van zakelijke vastgoedfinanciering geeft zowel ondernemers als investeerders de ruimte om te groeien. Hoe het werkt? Heel simpel. Op het moment dat jij als ondernemer een bedrijfspand wilt aankopen, herfinancieren, uitbreiden of verbouwen, brengen we jouw financieringsvraagstuk onder de aandacht van ons betrouwbare netwerk van investeerders. Heeft een investeerder interesse en claimt hij de investering, dan hebben we een match. Jij financiert als ondernemer ten minste 30% van de waarde van het pand uit eigen middelen. De investeerder stelt (een deel van) zijn vermogen beschikbaar en financiert het resterende bedrag. OON faciliteert het contact en de totstandkoming van de financiering. Dat doen we met een grote betrokkenheid, transparante voorwaarden en een schappelijke beheervergoeding. Door de investeerder enerzijds een aantrekkelijk rendement te bieden, creëren we groeikansen voor jou als ondernemer anderzijds.

Hoe we dat doen?

Bij OON verstrekt niet de bank, maar een investeerder een zakelijke hypothecaire lening aan jou als ondernemer. Daarbij hanteren we de volgende uitgangspunten:

  • Jouw droom is ons vertrekpunt. We kijken niet alleen naar koude cijfers, maar luisteren naar je plannen en ambities.
  • Je krijgt van ons advies over de hoogte van je financieringsaanvraag en we helpen je bij het op orde krijgen van de benodigde documentatie.
  • Je krijgt de kans om onze kennis, expertise en netwerk optimaal te benutten.
  • We regelen de administratieve zaken tot in de puntjes*: voor jou én voor de investeerder.

*Wij verzorgen de aanvraag en administratieve rompslomp; jij betaalt de kosten voor de taxatie van het bedrijfspand en de notaris.

Investeren via OON is investeren in zekerheid

Door ondernemers en investeerders met elkaar in contact te brengen, draaien we het door ondernemers bij de bank veelgehoorde ‘Nee’ om. Letterlijk (NO > OON) én figuurlijk: van NO, naar de fonetische variant van own > OON. Bovendien kunnen investeerders rekenen op een aantrekkelijk rendement voor een betrouwbare investering. Zo laten we niet iedere kapitaalbehoeftige ondernemer toe, maar onderzoeken we gebruiker, gebouw en gebied aan de hand van onze G-check, voordat we een object ter financiering aanbieden. Na aankoop van het pand, behoud je als investeerde het eerste recht van hypotheek. Zo krijg je de kans om op een betrouwbare manier te investeren in vastgoed dat normaliter niet toegankelijk zou zijn en voorkom je onaangename verrassingen achteraf.

Ben je ondernemer en wil je weten wat OON voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen? Of ben je investeerder en wil je meer weten over de investeringsmogelijkheden via OON? Neem vrijblijvend contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@oon.nl of bel ons op 085 077 0100.

Bron: Hattrick Magazine