OON brengt vermogen en ondernemerschap samen.

Ben je op zoek naar financiering van een bedrijfspand, maar krijg je het bij de bank niet voor elkaar? Of wil je jouw vermogen in beweging brengen tegen een aantrekkelijk rendement, maar zonder grote risico’s? Dan is OON iets voor jou.

Bekijk de mogelijkheden

Facilitator van groei

OON is facilitator van groei. Wij creëren nieuwe kansen voor de aankoop van commercieel vastgoed. Kansen die je bij een bank of andere financieringsvorm niet krijgt. Dat doen we door ondernemers en investeerders samen te brengen, van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Amsterdam, met behulp van een interessante vorm van vastgoedfinanciering. Samen zorgen we voor een beter ondernemersklimaat en aantrekkelijke investeringskansen.

Vastgoedfinanciering voor ondernemers

  • Nieuwe kansen voor de aankoop van je bedrijfspand
  • Veilige en vertrouwde vorm van vastgoedfinanciering
  • We kijken naar jou als ondernemer, en niet alleen naar de cijfers
  • Maatwerk advies en uitgebreide kennis van vastgoedfinanciering en bedrijfsvoering
  • Administratie van A tot Z geregeld
Kom ik in aanmerking

Investeren in vastgoed

  • Een vast rendement;
  • Gegarandeerd het eerste recht van hypotheek op het te financieren bedrijfspand
  • Investeren met een laag risico
  • Uitgebreide analyse van aanbod, bedrijf & ondernemer
  • OON neemt alle administratieve werkzaamheden uit handen
Kan ik ook investeren

Zo werkt het

Bij OON (her)financieren investeerders het commercieel vastgoed van ondernemers. Of je als ondernemer nu een bedrijfspand wil aankopen of een bestaand pand wilt uitbreiden of verbouwen; er is financiering voor nodig. Financiering die bij de bank lastig te verkrijgen is. Door ondernemers en investeerders met elkaar in contact te brengen, ontstaat ruimte voor groei; bedrijfsmatig en qua vermogen. OON faciliteert deze groei met een grote betrokkenheid, transparante voorwaarden en een schappelijke beheervergoeding. Samenwerken met OON is investeren in zekerheid.

OON inspiratie

Om van meerwaarde te kunnen zijn voor onze klanten, houden we de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. We delen die kennis en ervaringen graag met jou via onze blogpagina.

Investeren met zekerheden

Bestaat er 100% financiële zekerheid bij het investeren van uw vermogen? Dit antwoord is nee. Er zijn geen investeringsmogelijkheden waarbij uw ingezet vermogen zonder risico rendeert. Wel zijn er risicovolle en minder risicovolle investeringen. U kunt ervan uitgaan hoe hoger het rendement, hoe hoger het financieel risico.

Lees verder