Er ligt al 20 miljoen euro op de plank voor ondernemers

Investeren met zekerheden

Bestaat er 100% financiële zekerheid bij het investeren van uw vermogen? Dit antwoord is nee. Er zijn geen investeringsmogelijkheden waarbij uw ingezet vermogen zonder risico rendeert. Wel zijn er risicovolle en minder risicovolle investeringen. U kunt ervan uitgaan hoe hoger het rendement, hoe hoger het financieel risico.

Lees verder

horecapand-financieren

Op zoek naar creatieve oplossingen voor huurders én pandeigenaren

Afgelopen week werd OON benaderd door twee horecaondernemers uit Zuid-Holland. De reden: ze willen het pand waarin ze zijn gevestigd graag kopen, maar krijgen bij de bank geen financiering. Hun vraag was natuurlijk of OON wél iets voor ze kan betekenen. Zoals altijd maakten we ook hiervoor graag tijd vrij om de vraag en het achterliggende verhaal aan te horen.

Lees verder

OON schittert in Hattrick Magazine

Dat OON inspringt op een behoefte in de markt wordt vanuit diverse hoeken bevestigd. Na het Dagblad van het Noorden, besteedt nu ook De Hattrick, het ledenmagazine van de Business Club van FC Groningen, aandacht aan ons slimme concept voor zakelijke vastgoedfinanciering.

Lees verder

Beleggingspand kopen? OON helpt je

Meer rendement op je vermogen behalen? Investeren in vastgoed voor de verhuur is een aantrekkelijke optie. Toch moet je als vastgoedondernemer ook rekening houden met de nodige risico’s. Waar je aan moet denken bij de aanschaf van een vastgoedobject en hoe OON je kan helpen bij jouw financieringsvraagstuk, lees je in dit artikel.

Lees verder